Eda Ece, üşüyoruz diyen Kader’e ve ailesine yardım etti!

Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece, trafikte kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kader adında bir kız çocuğu ile tanıştı. Çocuğun, ‘ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda Abla!’ sözlerine dayanamayan oyuncu, ailesinden izin alıp çocuklara yardım etti.

Yasak Elma dizisinin oyuncusu Eda Ece, yaptığı bir yardımla alkış aldı. Eda Ece, önceki gün Etiler trafiğinde, ailesiyle beraber kağıt toplayarak geçimini sağlayan Kader adında bir kız çocuğuyla tanıştı. Kader’in “Ailemin durumu kötü, üşüyoruz Eda abla” sözlerinden çok etkilenen ünlü oyuncu, onu ve abisi Kenan Ali’yi alışverişe götürerek mont aldı.

Ece, çocukların ailesine de para yardımı yaptıktan sonra bir kağıda numarasını yazarak Kader’e verdi. O sırada haberciler etrafını sarınca neye uğradığını şaşıran güzel oyuncu yaptığı yardımın göz önünde bulunmasından rahatsız oldu.

blank

Muhabirlerin ‘bu tarz yardım projelerinde pek görmedik sizi, Etiler trafiğinde hiç beklemediğimiz yerde gördük’ sözlerine; “Bu tarz yardımlarım oluyor. Sosyal kuruluşlar yerine bu tarz şeyleri daha çok yapıyorum. Aslında gizli yaparım ama bu sefer bastınız beni” diye konuştu. Sözcü’den Emre Çevik’in haberine göre Kader’in kameralara poz vermek istemesini de kırmayan Ece, objektiflere beraber poz vererek, “Setten çıktım eve gidiyordum. Bir şeyler istedi benden, Kader’le tanıştık. Ailesiyle de tanıştırdı beni” diyerek sözlerini noktaladı.

“NASIL YARDIMCI OLMAZLAR”

Aracına binerek uzaklaşacağı sırada Kader’in ailenin aracının arızalandığını gören Eda Ece ne olduğunu sordu. Aile, ‘lastiğimiz yerinden çıktı sıkmak için bijon anahtarı arıyoruz ama kimse ilgilenmedi’ deyince oldukça sinirlenen Eda Ece, “Nasıl yardımcı olmazlar” diye sitem etti. Taksi durağına gidip, bir taksi tutan güzel oyuncu, parasını peşin ödeyerek taksicinin aile ile ilgilenmesini istedi.

Hiç beklemediği kadar kendisine yardımcı olmasından dolayı şaşkınlık yaşayan Kader ise Eda ablası gittikten sonra, “Yardım istedim, bana mont aldı. Ailemle tanıştı. Taksici tuttu tekerimizin takılmasına yardım etti. Bana özel numarasını da verdi. ‘İhtiyacın olduğunda ara’ dedi. Eda ablaya çok teşekkür ederim” diyerek duygularını dile getirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.