Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer’den bir kez daha ayrılık kararı aldı

Eda Ece Anadolu Efes’in yıldızı Buğrahan Tuncer ile 2019 yılından bu yana aşk yaşıyor. Magazinden uzak bir ilişki yaşayan çiftten ayrılık haberi geldi. Eda Ece’nin, Buğrahan Tuncer’den 4. kez ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

Ünlü oyuncu Eda Ece tam 3 yıldır Anadolu Efes’in basketbolcusu Buğrahan Tuncer ile birlikte. Aşklarına 2019’un haziran ayında başlayan çiftten ayrılık haberi geldi. Eda Ece’nin daha önce 3 kez ayrılık kararı aldığı Buğrahan Tuncer’den bir kez daha ayrılık kararı aldığı öne sürüldü.

blank

Eda Ece özel hayatıyla ilgili olarak, “Özel hayatımı sürekli açıklamak, ‘ayrıldım, barıştım, kavga ettim’ demek istemiyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Yine Eda Ece’nin ilişkisi hakkında, “Buğrahan ile ilişkimiz güzel gidiyor, bir sıkıntı yok. Ben sinirlenince Buğrahan’ı takipten çıkıyorum, sinirim geçince de geri ekliyorum.” sözleri de bir dönem dikkat çekmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.