Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Alaçatı’da görüntülendi

“Yasak Elma” dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece, uzun zamandır birlikte anıldığı Anadolu Efes oyuncusu Buğrahan Tuncer ile Alaçatı’da görüntülendi.

Eda Ece, tatile yeni sevgilisi basketbolcu Buğrahan Tuncer ile çıktı. Çift, önceki akşam Hammam Alaçatı’daydı. Baş başa yemek yiyen Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, mekan çıkışı ilk kez birlikte objektife takıldı.

EL ELE ÇIKTILAR

1990 doğumlu Eda Ece, kendisinden 3 yaş küçük olan ve Anadolu Efes’te top koşturan Buğrahan Tuncer’le mum ışığında, gözlerden uzak bir akşam yemeği yedi. Ece, yeni sevgilisiyle el ele mekandan çıkarken flaşların patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Güzel oyuncu, gazetecileri görünce yeni sevgilisinin elini bıraktı. Bir süre farklı yönlere giden ikili, ara sokaklara girerek gözlerden kayboldu.

Göğüs ucu diziyi karıştırdı… Yasak Elma’da Yıldız’ın dekoltesi olay oldu

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.