Eda Ece ile Buğrahan Tuncer ayrıldı! Yaptığı gönderme olay oldu

Yasak Elma dizisinde hayat verdiği Yıldız karakteriyle gönüllere taht kuran oyuncu Eda Ece, bir süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile aşk yaşıyordu. İkilinin bir dargın bir barışık sürdürdükleri ilişkilerine son verdikleri ortaya çıktı. Ece'nin eski aşkına yaptığı gönderme ise olay oldu.

Oyuncu Eda Ece, geçtiğimiz günlerde bir dargın bir barışık aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile yeniden yollarını ayırdı. 30 yaşındaki oyuncu, önceki gün Instagram’da İngilizce paylaştığı şu mesajıyla da eski aşkına gönderme yaptı:

blank

“EVRENİN hayatınızdan çıkardığı insanlar için üzülmeyin, Evren, sizin duymadıklarınızı duyar ve sizin yapamadığınız hamleleri yapar.”

Sevgilisinin sosyal medyada olmasını istemiyor!

Yasak Elma’nın yıldızı Eda Ece, dün Instagram’da canlı yayın yaptı. Eda Ece’ye yayında sevgilisi Buğrahan Tuncer, “Detoks yap detoks, bırak artık sosyal medyayı!” diye yorum yaptı. Oyuncu, sevgilisinin bu yorumunu görmezden geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.