Eda Ece: Dizimizde kullanılan hiçbir kürk gerçek değildir

‘Yıldız’ karakterini canlandırdığı “Yasak Elma” dizisinde Eda Ece’nin bir sahnesi, hayvanseverleri kızdırmıştı. Gerçek kürk giydiği düşünülen Ece, tepki toplamıştı. Güzel oyuncudan konuyla ilgili açıklama geldi.

Eda Ece’nin geçtiğimiz günlerde hayvanseverleri kızdıran bir davranışa imza attığı iddia edilmişti. Bir çanta dahi almadan önce PETA’nın sitesinden ürünün hayvanlara zarar verip vermediğini kontrol ettiğini söyleyen Ece’nin, rol aldığı dizide tilki kürkünden palto giydiği öne sürülmüştü. Eda Ece, bu hareketiyle hayranlarından tepki toplamıştı.

blank

AÇIKLAMA GECİKMEDİ

Haberlerin basına yansımasının ardından sosyal medyada bir magazin sitesine yorum yapan Eda Ece, “Dizimizde kullanılan hiçbir kürk gerçek değildir” dedi. Böylece Ece, iddialara son noktayı koymuş oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.