Eda Ece: Bizim kızlara sarılmayı ve karşılıklı kahkaha atmayı özledim

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Eda Ece, son yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Rol arkadaşlarıyla çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sunan Ece, ‘özledim’ sözleriyle beğeni topladı.

Türkiye’de hızla yayılan koronavirüs salgını nedeniyle bakanlık ‘evde kalın’ mesajı verdi ve sokağa çıkma kısıtlandırılması getirildi. Çağrıya ve yasağa uyan ünlüler de evlerine kapandı. O isimlerden biri de Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece oldu. Ece, bu süreçte sosyal medya paylaşımlarına da hız verdi.

‘BİZİM KIZLARA SARILMAYI ÖZLEDİM’

Bir süredir Yasak Elma setine de ara veren güzel oyuncu, rol arkadaşlarını özledi. Son olarak Instagram hesabından Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade ile fotoğrafını paylaşan Ece, “Bizim kızlara sarılmayı ve karşılıklı kahkaha atmayı özledim gerçi o facetimedan devam” notunu düştü. Oyuncunun paylaşımına binlerce beğeni geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.