Ece Seçkin, yine hayranlarını çok şaşırtacak bir klibe daha imza attı

Son klibi ”Dibine Dibine” için Afrika’ya giden güzel sanatçı Ece Seçkin, yine hayranlarını çok şaşırtacak bir klibe daha imza attı ve Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları albümünde seslendirdiği Vazgeçtim şarkısını kliplendirdi.

Şarkının söz yazarı Yıldız Tilbe’nin 1995 senesinde seslendirdiği ve bestesi başarılı aranjör Ozan Doğulu’ya ait olan efsanevi şarkılardan ”Vazgeçtim”, Ece Seçkin’in güçlü yorumuyla tekrar kaydedildi ve şarkı kliplendi.

Vazgeçtim Ece’ye emanet!

Ozan Doğulu, güçlü ve farklı altyapısı olduğu için yaklaşık olarak 25 senedir kimseye vermediği ”Vazgeçtim” şarkısını, Ece Seçkin’in güçlü ve dokunaklı yorumuna emanet etti.

Güvenini boşa çıkarmadı !

Şarkının ruhunu bozmayan nağmeleriyle muhteşem bir iş çıkaran Ece Seçkin, Ozan Doğulu’nun kendisine olan güvenini boşa çıkarmadı ve Ozan Doğulu’da güzel sanatçının bu işin üstesinden gelen tek kişi olduğunu dile getirdi.

Şarkının klip çekimi için, bugünlerde en soğuk günlerini yaşayan Kars’ın Ardahan ilçesine giden Ece Seçkin’in yeni klibi iki günde tamamlandı.

blank

Dakikalarca buzun üzerinde yattı !

Özellikle gecenin ilerleyen saatlerinde zorlu hava koşullarından dolayı daha da güçleşen klip çekiminde Ece Seçkin, dakikalarca buzun üzerinde kıpırdamadan yatarak kendine hayran bıraktı ve tüm set ekibi tarafından da sahne sonunda tebrik edildi.

Enerjik ve kıpır kıpır kliplerinden sonra güzel sanatçıyı ”Vazgeçtim”in klibiyle ilk kez yalnız ve duygusal olarak izleyeceğiz.

Kars, Ardahan ve çevre illerden sevgiyle ve muhteşem bir misafirperverlikle karşılaşan Ece Seçkin ve Ozan Doğulu ikilisi, set aralarında hayranlarıyla bol bol sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.