Ece Seçkin, yaz konserlerine tüm hızıyla devam ediyor

Şarkılarıyla olduğu kadar sahne performansı ile de her zaman adından sıkça söz ettiren Ece Seçkin; yaz konserlerine tüm hızıyla devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Güney Afrika’da klip çekiminde uzun süredir birlikte olduğu sevgilisinden aldığı evlilik teklifi ile çok konuşulan güzel sanatçı, hem klip yorgunluğunu atmadan hem de aldığı güzel haberi tam sindiremeden üç günde üç ayrı şehirde konser verdi.

Ece Seçkin; “Klip çekimi ve evlilik teklifi bir arada olmuş oldu. Teklifi beklemiyordum, hele ki orada öyle bir ortamda klip çekiminin ortasında hiç beklemiyordum. Çok büyük şok yaşadım ama çok mutlu oldum.” diyerek duygularını dile getirdi.

Aldığı evlilik teklifinden sonra, düğünlerini ne zaman yapacakları ile ilgili merak konusu olan Ece Seçkin; Eylül ayında nişan yapmayı, önümüzdeki yaza doğru da düğün yapmayı planladıklarını söyledi.

Konserlerine tüm hızıyla devam edeceğini belirten sanatçı, sahne performansı ve sahne repertuvarı ile; hem göze hem de kulağa hitap ediyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.