Ece Seçkin ‘SÖZ’e konuk oluyor

Yapımını ‘TIMS&B Yapım’ın üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği SÖZ’ dizisine sürpriz bir isim konuk oyuncu olarak dahil oldu.

‘SÖZ’ün Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan sürprizlerle dolu 44. bölümünde ünlü şarkıcı Ece Seçkin, seyirci karşısına çıkıyor. ‘SÖZ’ için kamera karşısına geçen güzel şarkıcı, dizide Ece Seçkin olarak rol alacak. Dizide yine ünlü bir şarkıcı olarak seyirciyle buluşacak olan Seçkin, gizli bir operasyonda olan Karabatak ile tesadüfen yolu kesişecek. Hiç beklenmedik bir anda gerçekleşecek olan bu karşılaşma, Nazlı ve Karabatak’ın ilişkisinde yanlış anlaşılmalarla dolu büyük krizler yaşanmasına neden olacak.

blank

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ’ sürprizlerle dolu 44. bölümüyle 30 Nisan Pazartesi akşamı saat 20:00’da Star TV’de…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.