Ece Erken’in Beşiktaş’ın eski yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yasak aşkı olay oldu!

Kelebek yazarı Mehmet Üstündağ, Ece Erken ve Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu aşkını köşesine taşıdı.

Ece Erken’in Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğu sosyal medyada paylaşılan bir videoyla ortaya çıktı. 1 yıldır beraber olduklarını öğrendiğim ikili, Sevgililer Günü’nde Galvin’de yemek yedi, ardından Gizli Kalsın’a gitti. Ancak Mahmutyazıcıoğlu evli.

Ünlü sunucu Ece Erken’in yaklaşık 1 yıldır Fikret Orman döneminde Beşiktaş Spor Kulübü’nün hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyeliğini yapan avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla birlikte olduğunu öğrendim.

blank
Ece Erken – Şafak Mahmutyazıcıoğlu

Boşanma davasını internetten açtı

Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun 15 yıllık eşi ve iki çocuğunun annesi Benan Mahmutyazıcıoğlu da yaklaşık 3 ay önce bu ilişkiden haberdar olmuş. Benan Hanım durumu öğrenir öğrenmez eşine boşanmak istediğini söylemiş. Bunun üzerine evden ayrılarak teknesine yerleşen Şafak Bey, 13 Şubat’ta UYAP bilişim sistemi üzerinden online olarak boşanma davası açıp evliliğine nokta koymak için ilk adımı atmış. Ece Erken’e Sevgililer Günü hediyesi olarak internet üzerinden açtığı davayı gösteren avukat, 14 Şubat’ta da kutlama yapmak için Erken’i önce Galvin’e yemeğe, ardından da Gizli Kalsın’a eğlenceye götürmüş.

Ece Erken – Şafak Mahmutyazıcıoğlu

İki tarafı da idare ediyor

Sevgilisinin bu jesti karşısında ayakları yerden kesilen Ece Erken’e kötü bir haberim var. Öğrendiğime göre Şafak Mahmutyazıcıoğlu o davayı göstermelik olarak açmış. Yani sevgilisinin ağzına bir parmak bal çalmak istemiş sadece…Şafak Bey, aslında eşiyle barışmak istiyor ve eve dönmenin yollarını arıyormuş. Karısının kendisini affetmesi için uğraşan ve ona sevgilisinden ayrılacağını söyleyen Şafak Bey, bir yandan da Erken’e jestler yaparak onun gözünü boyamaya devam ediyormuş.

Ece Erken

Ece Erken geçen hafta da sosyal medyanın gündemindeydi. Erken, sunuculuk yaptığı programda cep telefonunun ekranını kameraya göstermiş, o sırada Instagram’da kullandığı sahte hesaplar ekrana yansımıştı.

Ece Erken
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.