Ece Erken: Silahla kendini adam sanan, mafyacıklar!

Ece Erken, yaklaşık üç hafta önce, Beşiktaş eski yöneticisi avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun uğradığı silahlı saldırı sonucu ölümü sonrası zor günler geçiriyor. Eşinin vefatına isyan eden Ece Erken yeni paylaşımında, ”Neye yanayım bilmiyorum ki, hangi birine? Silahla kendini adam sanan, mafyacıklar, katiller, Kadir Yasak, Ali Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve diğer magandalara mı yanayım, verdikleri yalan ve trajikomik ifadelere mi??” ifadelerine yer verdi.

YouTube video

Ortağı olduğu Bakırköy’deki bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu kaybeden sunucu Ece Erken, sosyal medya hesabından katillere ve Mahmutyazıcıoğlu’nun arkadaşlarına isyan etti.

”O GECE SENİ KİMSE DÜŞÜNMESE DE, SEN HERKESİ DÜŞÜNDÜN”

Ece Erken, şu paylaşımda bulundu:

”Neye yanayım bilmiyorum ki, hangi birine? O gün evden çıkmak istemeyen, playstation oynamayı isterken; Fikret Orman Serkan Yazıcıoğlu, Ahmet Ürkmezgil, Fatih Doğan’la toplantıya gitmene engel olmayan kendime mi? Gel dedim evin oralarda yapın dedim onda bile Ürkmezgil’in eşi yoğun bakımda, bizim balıkçıya yakın hastanede eşi, eşine bir şey olur orda olsun demiştin, onda bile yine başkasını düşünmüştün, o gece seni kimse düşünmese de, sen herkesi düşünürdün…

”MAGANDALARA MI YANAYIM, VERDİKLERİ YALAN VE TRAJİKOMİK İFADELERE Mİ?”

Hayatta bir şey olamamış, dışanmış, hiç sevilmemiş anca silahla kendini adam sanan, mafyacıklar, katiller, Kadir Yasak, Ali Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman ve diğer magandalara mı yanayım, verdikleri yalan ve trajikomik ifadelere mi??

Yoksa senin aslanlar gibi tek başına mücadelene sessiz kalan sözde masada oturduğun arkadaşlarına mı? Adam diye geziyor hala şaka gibi… senin yanında birine bunlar yapılabilir miydi? ah şafağım ah… ”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.