Ece Erken oğlunu, sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile tanıştırdı

Evliyken avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşayan sunucu Ece Erken, boşandıktan sonra yeniden aşk yaşamaya başladığı sevgilisiyle tekne tatiline çıktı. Erken, oğlu Eymen'i de Mahmutyazıcıoğlu ile tanıştırdı.

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile eski eşi Benan Hanım’la evli olduğu dönemde aşk yaşamaya başlayan ve yuvasını yıkmakla suçlanan Ece Erken, Bodrum’da tatilin tadını çıkartıyor.

Ece Erken, eşinden boşanan sevgilisi ile Bodrum’da görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde denizin içinde aşk dolu anlar yaşayan sunucu, önceki gün de sevgilisinin lüks teknesindeydi. Şafak Bey’e pozlar veren Erken’in yanında oğlu Eymen’i de götürdüğü ortaya çıktı.

blank

Sunucu, 5 yaşındaki oğluyla sevgilisinin teknesinde pozlar verdi. Erken’in oğlu Eymen’i kısa sürede sevgilisiyle bir araya getirmesi ise “Erken tanışma” dedirtti.

EYMEN TEKNEDE

Erken’in Serkan Uçar’la evliliğinden olan Eymen, Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da tanıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.