Ece Erken: O görüntüleri birlikte izleyip güldük!

Ece Erken’den açıklama geldi! Sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu’nun araçlarına zarar verdi mi?

Ece Erken, avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile aşk yaşadığını geçtiğimiz günlerde itiraf etmişti. Mahmutyazıcıoğlu’nun boşanma aşamasındaki eşi Benan Mahmutyazıcıoğlu, mahkemeye başvurarak Erken hakkında koruma kararı aldırdı.

Kararı ve gerekçesini Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşan Benan Yazıcıoğlu, bir kadının evinin önündeki arabalara zarar verdiği anların görüntüsünü de sayfasında yayınlandı. Videodaki kişinin Ece Erken olduğunu ima eden Benan Mahmutyazıcıoğlu, yaptığı paylaşıma şu sözleri not düştü:

‘KİM OLDUĞUNU SÖYLEMEME GEREK YOK’

“Gecenin bir yarısı evimizin önüne gelip araçlarımıza zarar verenin kim olduğunu söylememe gerek yok sanırım… Unutmayın ki bir gün herkes yaşayacak, kimisi aldığı duaları kimisi de aldığı ahları… Adalet herkese layık olduğunu veren bir erdemdir.”

YouTube video

Ayrıca gece yarısı evinin önüne gelip, araçlarına zarar verdiğini iddia eden Benan Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken hakkında tedbir kararı aldırdığını duyurdu.

blank

Son olarak Ece Erken‘den jet hızıyla bir açıklama geldi. Erken, şunları söyledi: “Bunlar çok eski görüntüler. Hatta o aracın sahibiyle o görüntüleri daha sonra birlikte izleyip güldük.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.