Ece Erken, kendisine gelen eleştirilere ateş püskürdü!

Yaşadığı yasak aşk ile gündemden düşmeyen Ece Erken, Instagram hesabının hikayeler bölümünde yaptığı paylaşımla kendisine gelen eleştirilere ateş püskürdü.

Ece Erken, geçtiğimiz gün Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile birlikte olduğunu itiraf etmişti. Gelen itirafın ardından, ünlü sunucu evli biriyle birlikte olduğu için eleştirilmişti. Ece Erken, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla kendisine gelen eleştirilere öfke kustu.

Erken, “Bir tarafta cinsel organını dünya ile paylaşan cinsiyetinin ne olduğunu bilmediğim biri. Ne gay ne erkek, adlandıramıyorum!” Bir tarafta ana avrat düz giden dinle dalga geçen geçmişi şimdiden kabarık biri. Bir tarafta tape’leri olan bir kadın. Allah düşmanın şereflisi, namuslusunu versin” diyerek bazı isimleri hedef aldı.

blank

Ece Erken, yaptığı paylaşımı kısa süre sonra sildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.