Ece Erken, eşinden boşanan sevgilisi ile Bodrum’da görüntülendi

Ece Erken, ayrılık kararı aldığı sevgilisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile barıştı. Son dönemde yaşadıkları ilişkiyle gündemden düşmeyen Erken ile geçtiğimiz ay eşinden boşanan Mahmutyazıcıoğlu, Bodrum’da görüntülendi.

Evli ve iki çocuk babası avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken, ilişkisini bitirdiğini açıklamıştı. Ancak ünlü sunucu, ayrılığa dayanamadı ve sevgilisiyle barıştı.

Habertürk’ten Onur Aydın’ın haberine göre; Ece Erken, geçtiğimiz ay eşinden boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Bodrum’da görüntülendi. Cennet Koyu’nda denize giren aşıklar, birbirlerine şakalar yaptı. Çift, zaman zaman romantik anlar da yaşadı. İkili, bir süre sonra da akşam yemeği için, Mahmutyazıcıoğlu’nun teknesinden botla ayrıldı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.