Ebru Yaşar’ın eşi Necat Gülseven 10 adet yerli otomobil siparişi verdi

3N Medya Grup Başkanı Necat Gülseven, “yerli otomobil” projesine destek göstererek 10 adet otomobil için ön sipariş verdi.

Show Radyo, tv100, Radyo Viva ve Bizimev TV’nin de içerisinde bulunduğu 3N Medya Grup Başkanı Necat Gülseven “Yerli Otomobil” tanıtım toplantısına katıldı. Necat Gülseven, yerli otomobilden 10 adet sipariş verdi.

“Yerli Otomobil” tanıtım toplantısına katılan 3N Medya Grup Başkanı Necat Gülseven, “yerli otomobil” projesine destek göstererek 10 adet otomobil için ön sipariş verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Gebze’de düzenlenen törende Türkiye’nin yerli otomobili tanıtılmıştı.

İŞTE! Türkiye’nin yerli otomobili!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.