Ebru Yaşar’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel konser

Başarılı sanatçı Ebru Yaşar, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde hafızalardan uzun süre silinmeyecek bir konsere imza attı.

Kadınlar günü dolayısıyla Pınarhisar Belediyesi tarafından organize edilen ”Kadına Saygı” konserinde sahneye çıkan Ebru Yaşar, ”Dünyanın dört bir yanında kadınlar ölüyor. Şuan bile kim bilir kaç kadın asla hak etmedikleri şiddet, taciz veya kötü muamele ile yüz yüze geliyor… Kim bilir kaç kadın sırf kadın olduğu için hor görülüyor, hiçe sayılıyor? Yapmayın… Cennet annelerin ayağının altındadır da, siz hiç bir kadının gururunu, onurunu, halsiyetini ayaklar altına almayın…” diyerek Sezen Aksu’nun Ünzile şarkısını seslendirdi. Şarkının nakaratını söylerken bir yandan da sahnesine siyah güller bırakan Yaşar, ”Bu güller kaybettiğimiz, yitirdiğimiz kadınlarımız için… Dilerim artık kadınlar bir hiç uğruna katledilmez. Dilerim artık kadınlar saçma sapan şeylerle linç edilmez. Dilerim artık kadınlar özgürce kadınlıklarını yaşayabilirler dünyanın her ülkesinde ve tüm coğrafyalarda…” sözleriyle etkinlik alanında duygu dolu anlar yaşattı. Şarkı boyunca gözlerinin dolduğu dikkatlerden kaçmayan başarılı sanatçı, seyirciler tarafından uzun süre alkış yağmuruna tutuldu…

Yaptığı duygusal konuşmanın ardından kendisini izlemeye gelen Pınarhisarlıları sevilen şarkıları ile selamlayan Ebru Yaşar, ”Bu akşam bütün dertlerimizi bir kenara bırakıp sadece eğlenelim istiyorum. Canınızı sıkan ne varsa unutun gitsin.” sözleriyle duygusal havayı roman havaları ile dağıttı.

blank

ANNE KIZ DANSLARIYLA BÜYÜLEDİ…

Sahnesinde ağırladığı bir hayranı ile karşılıklı roman havası da oynayan güzel sanatçı, hayranının kızını da sahneye davet etmesiyle birlikte sahneyi Pınarhisarlı anne kıza bıraktı. Dokuz sekizlik ritimler eşliğinde sahnenin tozunu attıran anne kızı sahne kenarından hayranlıkla takip eden Yaşar, ”Helal Olsun.” diyerek bu performansı ayakta alkışladı…

TRAKYA ÇOCUĞU ZEKİ OLUYOR, BAŞA ÇIKMAK ZOR…

Konserinin sonlarına doğru minik bir hayranını daha sahneye alan Ebru Yaşar, diyalogları ile herkesi tebessüm ettirdi. Küçük hayranına sorduğu sorular karşısında aldığı hazır ve hızlı cevaplar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Yaşar, ”Trakya çocuğu çok zeki oluyor. Başa çıkmak zor.” diyerek tebessümleri alkış ve kahkahalara dönüştürdü.

Performansının finalinde sahneden Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz ve Eşi tarafından plaket ve çiçeklerle uğurlanan başarılı sanatçı, ”Bir gün değil her gün kadınlar günü… Unutmayın, unutturmayın.” diyerek çağrısını yineledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.