Ebru Yaşar, Şile Festivali’nde sahne aldı

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, 34’ncü Şile Bezi Kültür ve Sanat Festivali’nin son günü gerçekleşen final konserinde sevenleriyle buluştu.

Şile Belediyesi başkanı İlhan Ocaklı ev sahipliğinde gerçekleşen konserde başarılı sanatçı sahne performansı ve hit şarkılarından oluşan repertuarı ile tam not aldı. Ebru Yaşar sahneden Şile’nin bende yeri ayrıdır. Ah bu Şile olmasaydı, biz nerede klip çekecektik. Nerede fotoğraf çekecektik. Şile’nin görmediği sanatçı kaldı mı? Şile iyi ki var” dedi.

blank

Şile Belediye başkanı İlhan Ocaklı’dan, Şile bezinden yapılan hediyelerini alan Yaşar, Ocaklı ile sahne de Ankara havası eşliğinde misket oynadı. Festivale 7 gün boyunca 150 bin kişi katıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.