Ebru Şallı’ya milyon dolarlık düğün hediyesi!

Ebru Şallı’ya düğün hediyesi olarak 200 bin TL’lik pırlanta yüzük alan Uğur Akkuş, şimdi de İstanbul Bebek’teki lüks villasının tapusunu eşinin üzerine yaptırdı.

Güzel manken Ebru Şallı, geçtiğimiz ay bir süredir birlikte olduğu iş insanı Uğur Akkuş ile nikah masasına oturdu. Çiftin düğün fotoğraflarında dikkat çeken detay ise Şallı’nın parmağındaki 200 bin TL’lik tektaş olmuştu. Düğün hediyesiyle herkesin ağzını açık bırak Uğur Akkuş, eşine bir lüks hediye daha verdi.

VİLLA HEDİYE ETTİ

Sadece yakın dostlarının katıldığı bir nikahla dünyaevine giren çiftten Uğur Akkuş, eşine İstanbul’un gözde yerlerinden Bebek’teki milyon dolarlık villasının tapusunu hediye etti. Eşinin hediyesiyle çok mutlu olan Şallı, geçtiğimiz hafta deniz manzaralı villasını boşaltarak kendi zevkine göre dizayn etmeye başladı. Evinin eşyalarını eşiyle seçecek olan Şallı, bir ay sonra yeni villasına taşınacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.