Ebru Şallı’dan yürek yakan başvuru talebi

‘Ponçik’ dediği 10 yaşındaki oğlu Pars Tan olmadan ilk bayramını geçirecek olan Ebru Şallı, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden yavrusunu kabri başında ziyaret edebilmek için izin başvurusu yaptı.

Ebru Şallı’nın eski eşi Hanın Tan’dan olan küçük oğlu Pars Tan, iki yıldır mücadele ettiği lenf kanseri nedeniyle 16 Nisan’da hayatını kaybetmişti. 10 yaşındaki oğlu olmadan ilk bayramını geçirecek olan Şallı, koronavirüs tedbirleri kapsamında 4 günlük sokağı çıkma kısıtlaması nedeniyle yürek burkan bir talepte bulundu.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; eski manken, Ramazan Bayramı’nda Pars’ın Kilyos’ta bulunan mezarını ziyaret edebilmek için yetkili makamlara izin başvurusu yaptı.

‘Ponçik’ dediği oğlunu bayramda yalnız bırakmak istemeyen Şallı’nın başvurusu, “En acı talep” dedirtti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.