Ebru Şallı’dan sevgilisi Uğur Akkuş’a sürpriz doğum günü organizasyonu

Ebru Şallı, Eylül ayında hayatını birleştireceği sevgilisi Uğur Akkuş’a sürpriz doğum günü organize etti. Bodrum açıklarında lüks teknesinde kutlama düzenleyen Şallı, Akkuş’a kendi elleriyle doğum günü pastası yaptı. Bonkör davranan Ebru Şallı, asıl hediyeyi sona sakladı.

Ebru Şallı, eylülde nikâh masasına oturacağı sevgilisi Uğur Akkuş’un doğum günü için Bodrum açıklarında demirli lüks teknesinde kutlama düzenledi.

blank

Ebru Şallı, nişanlısının doğum günü pastasını da kendi elleriyle yaptı.

Adı sağlıklı yaşamla özdeşleşen Ebru Şallı, glütensiz ve rafine şeker kullanmadan yaptığı doğum günü pastasını sosyal medyada paylaşmayı ihmal etmedi. Ebru Şallı, kutlama sonunda da nişanlısına 20 bin dolar (yaklaşık 111 bin lira) değerinde Rolex marka bir kol saati hediye etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.