Ebru Şallı ve Cem Yılmaz aşkı belgelendi

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen ve haklarında haberler çıkan Ebru Şallı ve Cem Yılmaz aşkı belgelendi.

Önceki akşam Bodrum’da bir mekanda, Ozan Güven’le sahneye çıkan Cem Yılmaz sevgilisi Ebru Şallı’nın gözlerinin içine bakarak ‘Psikopatım’ şarkısını söyledi.

İlk olarak Çeşme’de görüntülenen ancak haklarında çıkan aşk iddialarını yalanlayan Cem Yılmaz ile Ebru Şallı önceki akşam Bodrum’da Marina Yacht Clup’ta eğlendi. Sahnede Şebnem Ferah’ın ‘Sil Baştan’ şarkısını söyleyen Yılmaz’ı Şallı öpücüklere boğdu.

Kırmızı gül vermiş

Ebru Şallı, elinde kırmızı bir gülle mekanı terk ederken muhabirlerin “Hayırlı olsun” sözlerine teşekkür ederek karşılık verdi. Gecenin finalini Mandalin Bar’da yapan çift, içeride romantik anlar yaşadı. Sahneye çıkan Yılmaz, MFÖ’den ‘Psikopatım’ şarkısını söyledi. Şallı’nın şarkı sonrası Cem Yılmaz’a “Psikopatım benim” diye sarılması dikkat çekti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.