Ebru Şallı ve Arda Turan zor durumda kaldı

Cem Yılmaz aşkından darbe yiyen Ebru Şallı adı Arda Turan ile anılınca sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Zamanında Sinem Kobal’la çapkınlığı yüzünden ayrılan Arda da halkın tepkisini çekti.

Sinan Akçıl’dan ayrıldıktan sonra Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ama komedyen tarafından aşkı inkar edilen Ebru Şallı şimdi de başka bir krizin ortasında… Sosyal medya hesapları hacklenen Ebru Şallı’nın Arda Turan ile özel mesajları ortaya çıktığından beri eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor. ‘Kötü kadın’ olarak lanse edilen Şallı yaptığı açıklamada “Bu benim yıllardır dişimle, tırnağımla kurduğum kariyerimi yok etmeye yönelik bir saldırıdır. Bazı yazışmalar, isimler değiştirilerek sunuluyor” demişti.

HAYRANLARI ÖFKE İÇERİSİNDE!

Öte yandan Arda Turan ve sevgilisi Aslıhan Doğan sessizliğe gömüldü. Fakat ikilinin instagram hesaplarında yapılan yorumlarda tek bir ortak nokta vardı “Arda yıllar önce aynısını Sinem Kobal’a da yapmıştı. Sinem ile düğün hazırlığı yaparken adı İdil Fırat ile aşk dedikodusuna karışmıştı” şeklinde oldu. Yıllar önce Arda ile Sinem’in düğün tarihleri bile belli olmasına rağmen ayrılmalarının nedeni olarak Sinem ‘çapkınlık’ sorununu işaret etmişti. Yaşanan hacker olayıyla birlikte bu kez hem Ebru Şallı hem de Arda Turan zor durumda kaldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.