Ebru Şallı: Sürekli sevgililerimi soruyorsunuz

Cem Yılmaz’la ilişkisi yılan hikâyesine dönen Ebru Şallı, özel hayatıyla ilgili olarak ilk başta konuşmak istemedi. Ancak art arda sorular karşısında espriyi patlattı.

Cem Yılmaz ile aşklarına kaldığı yerden devam ettiği iddia edilen Ebru Şallı, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin düzenlediği gecede yer aldı. Şallı, özel hayatı hakkında çıkan haberleri “Aşk hayatını hiç konuşmayalım, burada daha ciddi konular var” diyerek geçiştirirken sevgilisi olup olmadığı sorularına esprili bir yanıt verdi. Eski mankenken, “Sürekli sevgililerimi soruyorsunuz, iki aşk arasında kaldım” diyerek kahkahayı bastı.

HARUN İLE ÖRNEK BİR ÇİFTİZ

Eski eşi Harun Tan ile sürekli yan yana geldiklerini ve bu yüzden örnek bir çift olduklarını söyleyen manken, “Biz hiç küsmedik, boşandık ama hâlâ arkadaşız. Örnek bir ikili olduğumuzu düşünüyorum. Tatilde, yemekte ve başka yerlerde bizi birlikte görmeniz normal” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.