Ebru Şallı oyaladı sevgilisi kaçtı

Evli sevgilisi Uğur Akkuş’la baş başa yemek yiyen Ebru Şallı gazetecileri oyalamak için kapıya çıktı. İşadamı da arka kapıdan ünlü mankenin arabasıyla gözden kayboldu.

Eski manken Ebru Şallı’yla işadamı Uğur Akkuş, geçen yaz birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde görüntülenmiş, ikilinin aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Fotoğrafların basına yansımasının ardından Uğur Akkuş’un evli ve iki çocuk babası olduğu ortaya çıkmıştı.

EŞİ TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

İşadamının eşi Gonca Akkuş eşinin ihaneti karşısında sessiz kalmamış Ebru Şallı hakkında da ağır cümleler sarfetmişti. Yaklaşık bir yıldır ilişkilerini gizli şekilde sürdüren çift önceki akşam Etiler’de yemek yedi. Keyifli yemek sonrası kapıda gazetecilerin olduğunu fark eden çiftten Ebru Şallı kendini yem yaparak sevgilisinin görüntü vermesini engelledi.

ACELEDEN FARK ETMEDİLER

Mekanın ön kapısından çıkan manken, kendi aracıyla geldiği mekandan sevgilisinin aracıyla ayrıldı. Kendi aracını da mekanın arka kapısına yollayan Şallı, Akkuş’un kaçmasını sağladı. Ebru Şallı’nın panikten arabaları karıştırarak kendi aracıyla sevgilisini yollaması dikkat çekti.

Ebru Şallı mekanın ön kapısından korumalar eşliğinde çıkarken gazetecileri lafa tuttu. Uğur Akkuş’un VIP aracına Ebru Şallı bindi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.