Ebru şallı nın yaptığı spor gerçeği yansıtmıyor

Özlem Esra Ada’nın hazırlayıp sunduğu Pembe Masa’nın bu haftaki konuğu Türk müziği’nin sevilen isimlerinden Seda Üren oldu. Kariyeri ve evliliği ile ilgili bilinmeyenleri anlatan Seda Üren söylemleri ile de dikkat çekti.

Ebru Şallı’nın yaptığı spor gerçeği yansıtmıyor

Hayatının her dönemi ile ilgili samimi açıklamalar da bulunan Seda Üren, Ebru Şallı için de polemik yaratacak sözler söyledi. Şallı’nın pilates videoları sorulması üzerine Üren “ Ben eski sporcuyum Ebrunun yaptığı sporun gerçek olduğuna inanmıyorum, yaptığı hareketlere bakıyorum insanlara yarım yamalak hareket göstermeyeceksiniz, öyle olunca da izleyen insanlar kendini sakatlar. Bazı videolar şov için yapılır o da onlardan birisi “ cevabını verdi.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.