Ebru Şallı: Bunların arkasında Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam var

Ebru Şallı, oğlu Pars'ın ölümünden sonra kendisini sosyal medyada linç edenleri affetmedi. Hakaret eden her kullanıcıyı şikayet eden Şallı, ‘Bunların arkasında Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam var’ iddiasında bulundu.

Ebru Şallı, oğlu Pars’ın ölümünden sonra kendisini sosyal medyada linç edenleri affetmedi. Hakaret eden her kullanıcıyı şikayet eden Şallı, ‘Bunların arkasında Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam var’ iddiasında bulundu.

Ebru Şallı’nın Harun Tan ile evliliğinden dünyaya gelen ve iki yıl boyunca kanserle mücadele eden oğlu Pars, 16 Nisan’da hayatını kaybetmişti. Pars’ın acısıyla sarsılan Ebru Şallı, “Diğer oğlum Beren için hayata tutunmaya çalışıyorum” demişti.

Eşi Uğur Akkuş’la çıktığı Bodrum tatilinden yaptığı paylaşımlar nedeniyle sosyal medyada linç edilen acılı anne, kendisi hakkında sosyal medya üzerinden küfür ve hakaret içerikli paylaşım yapanları savcılığa ihbar etti.

Ebru Şallı, yazılan yorumların eşi Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam tarafından organize edilerek yazıldığını ileri sürdü. Ebru Şallı, oğlunu kaybetmesine rağmen Sağlam’ın nefretli eylemlerine devam ettiğini de iddia etti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.