Ebru Şahin’den partneri Akın Akınözü hakkında şaşırtan itiraf!

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan Ebru Şahin, dün akşam yüzü olduğu markanın lansmanında soruları yanıtladı. Şahin, partneri Akın Akınözü hakkında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Oyuncu Ebru Şahin ve Akın Akınözü, Hercai dizisiyle büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Dün akşam, yüzü olduğu markanın lansmanında görüntülenen Ebru Şahin, bu ilgi ve sevgiden çok mutlu olduğunu söyledi. Ancak zaman zaman hayranlarının “gerçek hayatta da sevgili olun” baskısıyla karşı karşıya kaldıklarını söyleyen Şahin, samimi itiraflarlarda bulundu.

blank
Hercai

‘AŞIRIYA KAÇILMASI İKİ TARAFI DA ZORLUYOR’

Şahin, “Partnerimle çok yakıştırdıkları için çok mesaj alıyoruz. Bir dizide bulunuyoruz ve bir karakter canlandırıyoruz. Uyumlu bulunmamız çok hoşumuza gider bu dizimizin başarısını sağlar. Onun dışında aşırıya kaçılması iki tarafı zorlayıcı olabiliyor. İnsanların özel hayatına saygı duyulması daha tatlı olabilir.” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.