Ebru Şahin’den kafa karıştıran paylaşım! Sevgilisi Cedi Osman’a mesaj mı gönderdi?

Hercai’nin Reyyan’ı olarak yıldızı parlayan Ebru Şahin’den Cedi Osman’a sitem yüklü paylaşım! Güzel oyuncu, Instagram paylaşımı ile Cedi Osman’a mesaj mı veriyor? Paylaşımdaki fotoğraf karesi ve “Çünkü çok sıkıldım” notu ile kafaları karıştıran Ebru Şahin’in bu halleri acaba araya kara kedi mi giriyor sorularını beraberinde getiriyor.

Atv’nin fenomen dizisi Hercai’nin başrol oyuncusu Ebru Şahin ile basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’ın aşkı doludizgin devam ediyor. Oynadığı dizide Reyyan karakteri ile ününe ün katan güzel oyuncu, dizi çekimleri için Mardin Midyat’ta bulunuyor.

Şimdilerde Amerika’da olan ve Cleveland Cavaliers takımında forma giyen Cedi Osman ile Ebru Şahin’in arasına mesafeler girdi.

Uzun süre yan yana gelemeyen ünlü çiftten Ebru Şahin, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafı ile dikkat çekti. Sevgilisi Cedi Osman’a mesaj olarak yorumlanan paylaşıma güzel oyuncu, “Çünkü çok sıkıldım” notunu düştü.

Ebru Şahin’in paylaşımındaki ciddi pozu ve notu dikkatlerden kaçmadı ve sevgilisine hem özlem hem de sitem duyduğu şeklinde yorumlandı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.