Ebru Şahin’den esprili ‘ters ışık’ paylaşımı

Hercai’nin yıldızı Ebru Şahin esprili paylaşımı ile sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Hercai’de Akın Akınözü ile başrolleri paylaşan güzel oyuncu, ünlülerin kabusu olan ters ışık olayını verdiği pozlarla ti’ye aldı.

Instagram’dan takipçilerine sunduğu yeni pozlarla adından söz ettiren ünlü oyuncunun yeni paylaşımı hayranlarını güldürdü.

Atv’nin pazar akşamları seyirciyi ekrana bağlayan reyting rekortmeni dizisi Hercai’nin yıldızı Ebru Şahin’den yeni paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Başarılı performansı ve güzelliği ile hayranlarının gönlünde taht kuran ünlü oyuncu verdiği yeni pozlarla dikkatleri üzerine çekmeyi sürdürüyor.

Akın Akınözü’nün Miran, Ebru Şahin’in Reyyan karakterini canlandırdığı fenomen dizi Hercai ile ününe ün katan güzel oyuncu geniş bir hayran kitlesine sahip. Takipçi sayısı her geçen gün artan Ebru Şahin, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Sevenleriyle etkileşim halinde olan güzel oyuncu, dizideki başarısı kadar basketbolcu Cedi Osman ile yaşadığı doludizgin aşkla da magazin gündeminden düşmüyor.

Ebru Şahin sosyal medya hesabı Instagram’dan ünlülerin kabusu olan ters ışık olayına yaptığı esprili paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Genç oyuncunun, ters ışık olayını ti’ye aldığı ve “Doğru ışık” notuyla paylaştığı o fotoğraflar.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.