Ebru Şahin, yeni rolü Akkız ile sosyal medyayı salladı

Oyunculuktaki başarısıyla tüm dünyanın dikkatini üzerine çeken güzel oyuncu Ebru Şahin, yeni rolü Akkız ile sosyal medyayı salladı.

Bu sezon Atv ekranında izleyiciyle buluşacak olan Destan dizisinin başrolünde iddialı bir rol olan Akkız karakterine hayat verecek olan Şahin, dizinin ilk fragman görüntüleriyle şimdiden izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Ebru Şahin, at üzerindeki sahneleri, aksiyon performansı, duruşu ve güzelliğiyle hem Türkiye hem dünya gündeminde zirveye oturdu. Güzel oyuncu için gece boyunca dünyanın her yerinden rolüyle ilgili tweetler atıldı. Ebru Şahin için atılan tweetler arasında öne çıkan yorumlar arasında “Korkusuz”, “Karakteri ile bütünleşmiş, muhteşemsin”, “Dağın kızı Akkız geliyor”, “Mükemmel, harika, görkemli, heybetli. Nefes kesen bir fragman, Ebru Şahin gerçekten muhteşem” gibi övgü dolu sözler yer alıyor.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.