Ebru Şahin ve sevgilisi Cedi Osman, Van’daki selde zarar gören çocuklar için harekete geçti

Son olarak Hercai dizisinde rol almış olan Ebru Şahin ve sevgilisi Cedi Osman, Van’daki selde zarar gören köylerdeki çocuklar için harekete geçti. Sevgilisi ile düzenlenen kampanyaya katılan Şahin, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak herkesi destek olmaya davet etti.

Köy Okulları Yardım Projesi’nin gönüllü yardım elçisi olan Ebru Şahin, Van’daki selde zarar gören köy okulları için harekete geçti. Sevgilisi Cedi Osman’la bağış yapan ünlü çift, yeni bir kampanya için harekete geçti.

blank

Van’da meydana gelen sel felaketiyle birlikte Başkale ilçesine bağlı dört köyde büyük hasar meydana geldi. Güzel oyuncu Şahin, hasar gören köyler için düzenlenen kampanyaya destek oldu.

Basketbolcu sevgilisi Cedi Osman’la bağış yapan Ebru şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da herkesi kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.