Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün hayranlarını üzecek haber!

İlk iki sezonuyla müthiş bir performans sergileyen Hercai dizisinde haber bekleyen hayranlar, bu sefer üzülecek. ATV’nin reyting rekorları kıran dizisi Hercai zorunlu olarak sezon finali yaptı.

Hercai’nin 2.sezonu için yeni bölümleri bekleyen Hercai hayranları, uzunca bir süre daha beklemek durumunda…

Hercai dizisi son yayınlanan 38.bölümü ile birlikte sezon finali yaptı. Koronavirüs salgını nedeniyle Midyat’ta bu sezon için yeni bölüm çekimleri yapılmayacak.

Banu Akdeniz’in sahibi olduğu Mia Yapım son kararını verdi. Bu ortamda dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi mümkün bulunmadı.

blank
Hercai

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nü buluşturan Hercai dizisi, 2020-2021 sezonuna kadar ara vermiş oldu. Salgın nedeniyle ekibin büyük bir çoğunluğu İstanbul’a dönmüştü.

Ancak Midyat’ta kalan 3 oyuncu için seyahat yasağı nedeniyle özel izin çıkartılarak İstanbul’a dönüşleri sağlandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.