Ebru Şahin, Türk oyuncu olarak rekora imza attı

Yayınlandığı her ülkede reytingleri altüst eden ‘Hercai’ dizisinde ‘Reyyan’ karakterine hayat veren, Ebru Şahin dünya twitter gündeminden hiç düşmüyor.

50’den fazla ülkede gösterilen dizideki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Ebru Şahin, sosyal medya gündeminde uzun süre kalarak rekor kırıyor. Güzel oyuncunun üstün performansı nedeniyle bazı ülkelerde dizinin adı ‘Hercai Reyyan’ olarak tanıtımlarda kullanılırken, oyuncuya dünyanın her yerinden övgü mesajları yağıyor. Özellikle İsviçre’de yayınlanan bölüm sonrası 22 saat twitter gündeminde kalan Ebru Şahin, bu alanda bir Türk oyuncu olarak rekora imza attı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.