Ebru Şahin, dünya listelerinde birinci sıraya yerleşti

Oyunculuktaki başarısıyla son dönemin en çok konuşulan ismi Ebru Şahin, yine listeleri alt üst etti.

Bu sezon Atv ekranında yayınlanacak olan Destan dizisi ile izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazırlanan Ebru Şahin, dizinin yayınlanan ikinci fragmanıyla dünya listelerinde birinci sıraya yerleşti. Yeni rolü ‘Dağın kızı Akkız’ sloganıyla şimdiden büyük merak uyandıran Şahin, ikinci fragmanla birlikte dünyanın 50 ülkesinde trend listelerinde en çok konuşulan isim oldu.

blank

Gece boyunca hakkında dünyanın her yerinden milyonlarca tweet atılan güzel oyuncunun birinci sırada yer aldığı ülkelerin başında,Türkiye, Amerika , Almanya, Avusturya, Brezilya, Fransa, Hollanda, İspanya, Güney Kore, Rusya, Norveç, Güney Afrika, Arnavutluk, Yunanistan, Kazakistan, Belçika, Kıbrıs, Çin geliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.