Ebru Şahin: Çok güzel bir andı benim için

Atv ekranında yayınlanmakta olan Hercai dizisinde Reyyan karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ebru Şahin, 2019 yılını büyük başarılarla geçti. Geçtiğimiz yılın en büyük çıkışını yapan oyuncularının başında gelen Şahin, hem yurt içinde hem de yurt dışında ününe adeta ün kattı.

Şahin, canlandırdığı Reyyan karakterine nazaran çok neşeli ve enerjik bir isim. Oyuncu, sosyal medyada da farklı paylaşımları ile gündem olmaya devam ediyor.

Oyuncu,Kasım ayında atıyla bir fotoğraf çektirmiş ve şaha kahktığı o anlar çok konuşulmuştu. Ebru Şahin, bu anı sihirli olarak nitelendirdi ve at ile kurduğu bağın bir sonucu olduğu değerlendirmesini yaptı.

blank

Ünlü oyuncu, bu fotoğrafın nasıl ortaya çıktığı konusunda Dizi TV’ye şu açıklamayı yaptı:

“Çok sihirli bir andı.Zaten atım, yarış atı ve eğitimli, yani şaha kaldırabiliyorsunuz eğer üzerinde rahat hissediyorsanız. Ben geçen seneler istemediğim halde şaha kalkıyordu zaten ama o zaman biraz zorlanıyordum tabii ki… Ancak artık aramızdaki bağ oluştuğu için, gerçekten sihirli bir an dememin sebebi yüzümde korku da yok orada. Çok neşeli bir fotoğraf gibi görünüyor. Öyle bir anda gelişti. Aslında sadece fotoğraf çekilmek istemiştim şaha kalkıp, hatıra olsun diye. Atım geri dönüyordu ve o anda onunla aramızda oluşan bağ ile herhalde çok güzel bir fotoğraf ortaya çıktı” açıklamasını yaptı.

Ebru Şahin, sosyal medyada bu doğal halini eleştirenler olduğunu, hatta fotoşop iddiasında bulunanlar da olduğunu anlattı ve bu yorumların kalbini kırdığını ifade etti.

Ebru Şahin, “Fotoşop diyenler oldu, kalbi kırıldı. Ama öyle bir şey yok.Çok güzel bir andı benim için” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.