Ebru Şahin, Cedi Osman haberini yalanladı!

Ünlü oyuncu Ebru Şahin ve basketbolcu Cedi Osman aşkı gündeme bomba gibi düştü. Şahin ve Cedi'nin beraber bir akşam yemeği yedikleri öğrenildi.

Hercai dizisinin güzel oyuncusu Ebru Şahin, yaz tatilini geçirdiği Alaçatı’da yaşadığı bir aşk iddiasıyla gündeme geldi. Milliyet’in verdiği habere göre, Şahin ve basketbolcu Cedi Osman, yeni bir aşka yelken açtılar.

Başarılı oyuncu, NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyerek, ülkemizi gururlandıran milli basketbolcu Cedi Osman’la aşk yaşadıkları haberi gündeme oturdu.

Bir haftadır tatil yapan ve görüntü vermemek için gazetecilerden köşe bucak kaçan çiftin, ortak arkadaşları sayesinde tanıştığı öğrenildi.

Hercai’nin yıldızı Ebru Şahin ile şarkıcı Oğuzhan Koç aşk yaşıyor mu?

Sosyal medyadan da birbirlerini takibe alan ikili, önceki akşam da Boop Alaçatı’da baş başa yemek yedi.

blank
Ebru Şahin

“Ebru Şahin haberleri yalanladı”

Ancak düşen haberlerin ardından oyuncu Ebru Şahin, sosyal medya hesabı Instagram’dan bir mesaj yayımlayarak, iddiaları yalanladı. Şahin, “İki ayrı aşka yelken açmışım” gibi haberler yapıyorsunuz çok ayıp sözleriyle sert çıktı.

Güzel oyuncunun şarkıcı Oğuzhan Koç ile de beraber yemek yemesi sonrası aşk haberleri ortaya atılmış, fakat başarılı şarkıcı ve oyuncu bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylediler.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.