Ebru Polat’ın ilk söz yazarlığı heyecanı

Ebru Polat, sözü kendisine bestesi Murat Güneş’e ait olan ve aranjesini Gürsel Çelik’ in vokal koçluğunu ise Ümit Sayın’ın üstlendiği “Babamın Emanetiyim” isimli şarkısına Kemal Başbuğ yönetmenliğinde klip çekti.

Klip çekimi 48 saat sürdü. 1. gün stüdyoda Ebru Polat’ ın görüntülerine yer verilirken, 2. gün yapılan dış çekimde cast görüntülerine yer verildi.Yeni evlenen bir çiftin canlandırıldığı klipde neşeli dakikalar yaşandı.Şarkının slow versiyonu dışında hareketli olan aranjesini Kaan Gökman yaptı.

Ebru Polat “çok heyecanlıyım, ilk defa kendi yazdığım şarkıyı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyorum ; bundan sonra her albümümde kendi sözlerimden oluşan şarkılara yer vermeye karar verdim”dedi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.