Ebru Polat: Yusuf Güney kadar terbiyesiz bir adam görmedim!

Şarkıcı Ebru Polat, Amerika yolculuğu için Türk Hava Yolları’ndan bilet aldı ancak koltuğunun Yusuf Güney tarafından kapıldığını öne sürünce küplere bindi.

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozlarla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ebru Polat, meslektaşı Yusuf Güney’e demediğini bırakmadı. Amerika’da vereceği konser için THY’den bilet alan Polat, kendisinden iki saat sonra gelen Yusuf Güney tarafından yerinin kapıldığını söyledi.

Sosyal medya hesabından biletin fotoğrafını çekerek tepkisini gösteren Polat, şu ifadelere yer verdi: “Yusuf Güney kadar terbiyesiz bir adam görmedim! THY’de kendine bir tanıdık bulmuş, benim business biletim upgrade olarak biletimi önce almama rağmen, benden 2 saat sonra gelip benim yerimi aldı… Bu yasal değil! Bu benim hakkımı gasp etmek ! THY buna nasıl izin verir!”

blank

Yer ilk bileti alan kişinindir

Açıklamasına devam eden Polat, olması gerekenin şu olduğunu öne sürdü: Yer, ilk bileti alan kişinindir. Ancak ücret ödersen upgrade in düşebilir. Yusuf Güney zaten yer olmayan bir yerde nasıl uprade yaptırabilir?

THY ve Güney’den açıklama gelmedi

Ebru Polat hem Instagram hem de Twitter hesabından Yusuf Güney ve Türk Hava Yollarına giydirirken, karşı cepheden henüz bir açıklama gelmedi.

Benim derdim koltuk değil

Tüm bu yaşananlardan sonra Ebru Polat bir paylaşım daha yaparak Yusuf Güney’in bu yaşananlardan dolayı üzgün olduğunu belirterek konuyu şimdilik kapattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.