Ebru Güneş ile birlikte düet yapan Murat Boz yeni klibi Gün Ağardı’yı yayınladı

Janti adlı albümünde yer alan Gün Ağardı parçasında Ebru Güneş ile birlikte düet yapan Murat Boz yeni klibini yayınladı.

DMC etiketiyle piyasaya çıkan albümde “Adını Bilen Yazsın” gibi başarılı parçalara imza atan Murat Boz duygusal şarkıda Ebru Gündeş ile birlikte yaptığı düet ile takipçilerinden tam not aldı.

Geçtiğimiz günlerde yeni filmi Dönerse Senindir ile sinemaseverler ile buluşan Murat Boz bu kez yeni klibini takipçilerinin beğenisine sundu.

Janti albümü içerisinde yer alan “Gün Ağardı” adlı parçada Ebru Gündeş ile düet yapan yakışıklı şarkıcı parçanın klibini yeni yılın ilk dakikalarında yayınladı.

Ebru Gündeş ve Murat Boz’un birlikte seslendirdikleri duygusal parça ikilinin takipçilerinden de tam not aldı.

2 farklı mekanda çekilen klipte Murat Boz ve Ebru Gündeş birlikte rol aldı.

Youtube üzerinde de NetD platformu altında yayınlanan klip 10 saatlik süre içerisinde 200 bini aşkın dinlendi.Şarkının 2017’nin ilk aylarına damga vuracağı ifade edildi.

Geçtiğimiz yıllarda aynı yarışmada jüri üyeliği yapan ikili birlikte düet yapmak için söz vermişlerdi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.