Ebru Gündeş’ten Serenay Sarıkaya’ya tam not

Ebru Gündeş önceki gece Kıbrıs Kaya Palazzo Resort Girne Otel’de sahne aldı. Kendisini izlemeye gelen yedi yüzü aşkın davetliyle birlikte erken Cumhuriyet Bayramı kutlaması yapan Gündeş, sahnesini dev bir Türk bayrağına çevirdi.

Geceye özel gümüş renkli bir tulumla sahneye çıkan başarılı şarkıcı, sahnesinde bulunan dev led ekranları Türk Bayraklarıyla donattı. Ebru Gündeş “95.yılımız kutlu olsun” diyerek tüm salonla birlikte 10. Yıl Marşı’nı söyledi.

Konserinin ilk bölümünde duygusal parçalarla konuklarını hüzünlendiren Ebru Gündeş, daha sonra hareketli parçalar ile konser alanını coşturdu. Şarkılarının pek çoğunu konuklarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendirdi.

Serenay’a bayıldım!

Ebru Gündeş, hit olmuş şarkılarından ‘Söyleyin’i yorumladıktan hemen sonra izleyenlerden gelen Serenay Sarıkaya sorusunu da cevapladı. Ezgi Mola’nın YouTube kanalına konuk olan ve Söyleyin’i yorumlayan Sarıkaya için “Bayıldım! Harika yorumlamış’ diyen Gündeş ekledi; “İşimizi elimizden alacaklar”…

Fatih Ertür farkı…

Kıbrıslı sanatçı yıllardır Türkiye piyasasında adından söz ettirmeye devam ediyor. Bir çok sanatçıya vokal koçluğu yapan Fatih Ertür geçtiğimiz akşam Ebru Gündeş’ ile düet performansı ile tüm salonu coşturdular.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.