Ebru Gündeş’ten Reza Zarrab’a gönderme

Ebru Gündeş boşanma vekaletnamesini verdiği gün hesabından paylaştığı ‘Sırnaşık Sevgilim’ şarkısıyla Reza Zarrab’a gönderme yaptı.

23 Eylül’de eşi Reza Zarrab’a açtığı boşanma davasıyla bir anda gündeme oturan Ebru Gündeş’in 3 gün önce yaptığı paylaşım dikkat çekti. ABD’de tutuklu bulunan Zarrab, önceki akşam gönderdiği basın açıklamasında Gündeş’in boşanmak için dava açtığını ifade etmişti. 3 gün önce gönderilen boşanma vekaletname sonrası ise sanatçı, aynı günde 1996 yılında çıkardığı ‘Sırnaşık Sevgilim”i paylaşarak göndermede bulundu.

Aralarında evlilik sözleşmesi var

Eserin adı kadar sözleri de bir o kadar kadar dikkat çekiciydi. Şarkıda yer alan ‘Şimdi sen benimle sakın uğraşma. Aşk bitti diyorum bana sırnaşma’ gibi ifadeler, ‘Reza Zarrab’a gönderme mi yapıldı?’ şeklinde yorumlandı. Evlilik sözleşmesi yapan çiftin boşanma sonrasında ise birbirinden herhangi bir talepte bulunmayacağı öğrenildi.

Ebru Gündeş bir şey istemiyor

Daha önce Ebru Gündeş’in üzerine çekilen bir krediyle alınan Kanlıca’daki ikiz yalıların ödemelerinin bitmesiyle Zarrab’a tekrar devredilmişti. Gündeş, ne kızı ne de kendisi için Zarrab’tan maddi ya da manevi bir talepte de bulunmayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.