Ebru Gündeş’ten basına kapalı konser

Ebru Gündeş’in, Antalya’da düzenlenen Uluslararası Kongre ve Sergisi kapsamında verdiği konser basına kapalı olarak gerçekleştirildi.

Eşi Reza Zarrab’ın geride bıraktığımız 19 Mart’ta Miami’de tutuklanmasının ardından Türkiye’ye dönen Ebru Gündeş, öncesinde söz verdiği konser anlaşmalarını iptal etmedi. Yaşananlara rağmen yaptığı anlaşmalara sadık kalmayı tercih ettiği gözlenen Gündeş, Antalya’da konser verdi.

REZA’NIN UÇAĞIYLA GİTTİ

Şarkıcı Ebru Gündeş, Türkiye Un Sanayicileri Federasyonu’nun (TUSAF) Antalya’da turizm bölgesi Belek’teki Sueno Hotel’de düzenlenen 12’nci Uluslararası Kongre ve Sergisi- Global Ticaret ve Değirmen Teknolojileri kongresi kapsamında konser verdi.

SADECE ÜYELER İZLEYEBİLDİ

Geçen 19 Mart’ta, Miami’de yakalanarak tutuklanan, hakkında 75 yıl hapis cezası istenen eşi Reza Zarrab’ın TC-RZA tescilli özel uçağıyla dün Antalya Havalimanı’na gelen Ebru Gündeş, akşam ise TUSAF’ın kongresi kapsamında Sueno Hotel’de konser verdi. Basına kapalı konseri sadece kongre üyeleri izleyebildi. Simli transparan kostümle sahneye çıkan Ebru Gündeş, şarkılarıyla kongre katılımcılarını eğlendirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.