Ebru Gündeş’in Kıbrıs sahnesi büyüledi

Hikayenin başladığı yer Elexus, bayramın 2. Günün’de Türkiye’nin en sevilen sanatçısı Ebru Gündeş ile herkese unutulmaz bir bayram coşkusu yaşattı.

Kırmızılar içinde kendine hayran bırakan sanatçı, geçmişten günümüze en sevilen şarkılarını hayranları için seslendirdi.

Konser boyunca dans etmeden bir dakika durmayan Ebru Gündeş, kendi gibi herkesi de oynattı. Atmosferi görsel şölene dönüştüren dansçıları ile ilgi toplayan konserde başarılı vokalistler de büyük alkış topladı.

Bayramın 3. Günü Altay, 4. Günü Rafet El Roman ve en son günü ise dünyaca ünlü Otilia’ya ev sahipliği yapan Elexus otel, ayrıcalıklı bir bayram programı ile misaflerine keyifli bir bayram sundu.

ebru gundes1

ebru-gundes

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.