Ebru Gündeş ve Serdar Ortaç aynı sahnede buluştu

Bir süredir küs olan Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç aynı sahnede buluştu!

Ve devler bir araya geldi. Uzun süredir küs olan Ebru Gündeş ile Serdar Ortaç, aralarındaki buzları sahnede eritti! Her fırsatta Gündeş’le barışmak istediğini söyleyen Ortaç, Günay Restoran’da konser veren Gündeş’i izlemeye gitti. Ortaç’ı seyirciler arasında görünce şaşıran ünlü solist, ilk bölümünde eski dostuna selam vermedi. Ardından Ortaç’ı sahnesine davet etti. Ortaç, diz çökerek Gündeş’e ‘Bilsem ki okuyalım’ dedi. Gündeş ise “Hayatta en önemli şeyin sağlık olduğunu en iyi bilenlerden biriyim ben. Dolayısıyla sana hayır deme şansım yok” diyerek mikrofonu eline aldı. Gündeş, Afrin’deki şehit haberlerini alınca sahnesini kısa keserek, bitirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.