Ebru Gündeş, sosyal medyadan paylaştığı çocukluk fotoğrafı ile gündeme oturdu

6 yıl aradan sonra verdiği Harbiye Açıkhava konserleriyle çok konuşulan Ebru Gündeş, Harbiye’de 7 konser vererek bu yaz en çok sahne alan şarkıcı olmuştu. Toplamda 35 binden fazla kişiye konser veren ünlü sanatçı, Harbiye’de adeta fırtınalar estirmişti. Hadise’nin başlattığı ‘mekanın sahibi’ polemiğine Harbiye’nin seyirciler de dahil olmuş ve Ebru Gündeş ile Tarkan’ı mekanın sahibi ilan etmişti.

Sahne kıyafetleri ile de çok konuşulan Gündeş’in seyircilerinin karşısına şık çıkmak için 300 bin lira harcadığı öne sürülmüştü. Gündeş’in görsel sahne şovları ve danscıları da sahnesine renk katmıştı. Yaklaşık 3 saat sahnede kalan ve eski-yeni 40 şarkısıyla kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz geceler yaşatan sanatçı, görkemli bir finalle Harbiye’ye veda etmişti.

blank
Ebru Gündeş

“HİÇ DEĞİŞMEMİŞSİN, HALA AYNI GÜZELLİK”

Instagram hesabından hayatına dair paylaşımlarından ziyade konser fotoğraflarını yayınlayan Ebru Gündeş, takipçilerini şaşırtarak çocukluk yıllarına ait bir pozunu sevenleriyle paylaştı. Perşembe günlerinin klasiği olan tbt akımına uyan Gündeş, gönderiyi etiketlemeyi de ihmal etmedi.

6.3 milyon takipçisiyle çok fazla insana ulaşabilen Gündeş’in çocukluk hali kısa sürede on binlerce beğeni ve yorum aldı. Ünlü sanatçıya takipçileri “İnsan bu kadar mı aynı kalır?”, “Hiç değişmemişsiniz!”, “Maşallah hala aynı”, “Her zaman çok güzelsin” şeklinde yorumlar yaptı. 44 yaşındaki sanatçının fotoğrafının sosyal medyada yayılmasıyla birlikte yorum sayısı da hızla arttı. Gündeş’in yaklaşık 40 yıl önceki fotoğrafında dişleri ve kaşları dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları da özellikle Gündeş’in dişleri ve kaşlarına yorum yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.