Ebru Gündeş, Jennifer Lopez gibi evinde güzelleşecek

Ebru Gündeş, bundan sonra güzelleşmek için evinden çıkmayacak. Güzel sanatçı evinde tıpkı dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez gibi güzellik odası kurdu.

Gündeş, güzellik salonuna gitme derdini ortadan kaldırmak için evine güzellik odası kurdurdu. Ünlü şarkıcı, bundan böyle bakım ve güzellik seanslarını evinde gerçekleştirecek. Tüm bakım cihazlarının bulunduğu bir oda kuran Gündeş, son teknoloji cilt bakım cihazları, ozon terapi kabini ve lenf direnaj cihazı ile kozmetik ürünlerinden dolu odasında güzelleşecek.

Gündeş’in bu hamlesi akıllara Jennifer Lopez’i getirdi. Dünyaca ünlü isim Lopez de güzellik seansları için evindeki bir odayı bakım cihazlarıyla donatmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.