Ebru Gündeş hayranlarına kötü haber!

Ünlü şarkıcı Ebru Gündeş apar topar hastaneye kaldırıldı.

Pazartesi günü başlayıp salı günü daha da şiddetlenen karın ağrısı, Ebru Gündeş’i hastanelik etti. Yaşadığı ağrı nedeniyle hastaneye giden Gündeş’e apandisit teşhisi kondu.

Apar topar ameliyata alınan sanatçı, dün taburcu edildi. Sağlık durumunun iyi olduğu açıkladığı Gündeş, bir süre evinde dinlenecek.

O DOKTORDA AMELİYATA GİRDİ

Sanatçı operasyona, beyin kanaması geçirdiği dönemdeki doktoru beyin ve sinir cerrahı Prof. Dr. Cengiz Kuday’ı da istedi. Kuday da apandisit ameliyatına girip sanatçıya destek verdi.

KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Cumartesi günü Kıbrıs’ta vereceği konser ise bu sebeple iptal edildi. Programa çıkamayacağı kesinleşen Ebru Gündeş’in yerine sahne alması için Nilüfer’le anlaşıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.