Ebru Gündeş, Hadise’ye destek oldu

BVS Group’a ait Günay Restaurant konserlerine devam eden ünlü sanatçı Ebru Gündeş Cumartesi gecesi yine İstanbul’lu hayranlarıyla buluştu.

Her hafta olduğu gibi bu haftada repertuarını değiştiren ünlü sanatçı yaklaşık 3 saat Günay sahnesinde kaldı.

O Ses Türkiye‘de 3 yıl boyunca beraber jüri üyeliği yaptığı Hadise‘de Ebru Gündeş’i dinlemeye gelen ünlü simalar arasındaydı. Benim güzel yürekli canım arkadaşım diye anons ettiği Hadise için ‘’Benim için bütün jüri arkadaşlarım ayrı ayrı kıymetli ama şu Acun’un dilinden kurtulmak için lütfen bu sene Hadise’nin yarışmacılarına lütfen oy verin, artık birinci ol inşallah , seni sonuna kadar destekliyorum, oylarımız sana!’’ diyerek salondan büyük alkış aldı ve konuklardan da Hadise’ye oy atmalarını istedi.

blank

Bu sezon olan konserlerine yoğun istek üzerine 4 konser daha ekleyen Ebru Gündeş’i Günay Restaurant’ta Yaşar Ceylan, Derya Ayaydın , Murat Özyeğin , Seyhan Sapmaz, Hadise, Ali Akgün, Necati Demirkol ve Eşi, Ümran Şiveydinli, Tahir Kıran, sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri dinlemeye geldi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.