Ebru Gündeş: Bu ara sadece gülüyorum

Son günlerde hamile olduğu iddia edilen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşıma imza atarak, “Bu ara sadece gülüyorum” ifadelerini kullandı.

Son günlerde hamile olduğu dedikoduları gündeme gelen ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşıma imza attı.

“BİZİ AYDINLAT LÜTFEN”

Instagram hesabından fotoğrafını takipçileriyle paylaşan Ebru Gündeş fotoğrafa, “Bu ara sadece gülüyorum. Siz de deneyin” notunu ekledi. Fotoğrafa yorum yapan Ebru Gündeş’in bir takipçisi, “Ebru hamile misin değil misin bizi bir aydınlat lütfen.” dedi. Başka bir takipçisi ise, “Sanırım bu gülüşün sebebi hamilelik dedikoduları.” ifadelerini kullandı.

blank

ABD’DE DOĞUM YAPACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda ABD’de tutuklandıktan sonra itirafçı olarak serbest kalan eşi Reza Zarrab’ı New York’ta ziyaret etmişti. Gündeş’in bu ziyaret sonrası hamile kaldığı iddia edilmişti. Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programının sunucusu Bircan Bali’de bu iddiaları güçlendirecek bir açıklama yapmıştı. Bali, Ebru Gündeş’in hamile olduğunu ve doğum için yakında ABD’ye gideceğini canlı yayında açıklamıştı.

YouTube video

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.